Inschrijven

Dit jaar organiseert Wegi op zaterdag 23 en zondag 24 juni voor de 40ste keer zijn minivoetbaltornooi te Wechelderzande met zowel heren- als damesreeksen.

De ploegen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen kunnen getuigen van 2 sportieve en plezante dagen.

Voor de eerste keer voorzien we dit jaar ook een zuipbeker!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 80 € per ploeg. Op zondagmorgen als je met de voltallige ploeg aanwezig bent krijg je hiervan 20 € cash terug en indien je ploeg een scheidsrechter ter beschikking stelt, dan krijg je 40 € terug op zondagavond. (Wat het eigenlijke inschrijvingsgeld brengt op 20 €.) Je scheidsrechter zal dan aangeduid worden om 6 wedstrijden te leiden. Bij tijdig vooraf gemelde forfait of inkorting van het tornooi door weersinvloeden zal het scheidsrechtersgeld terugbezorgd worden.

Meer info kan u hieronder in de PDF vinden.

Gegevens ploegverantwoordelijke

Ploeg gegevens

Het nemen van een extra verzekering via Wegi is niet meer mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de organisator.
Opmerkingen/vragen

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht.

×

Informatie

De bedrukking op de truitjes en de kleuren van de broek/truitjes kunnen handig zijn als hulpmiddel voor onze fotograaf. Zo kan hij als extra controle nagaan of hij een ploeg reeds gefotografeerd heeft. Hiermee kan hij ook de juiste foto bij de juiste ploeg plaatsen op het einde van het tornooi.

Deze gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt en zijn volledig vrijblijvend in te vullen of te wijzigen.